Ποίοι είμαστε

Κώστας
Μια σχολική εκδρομή… ένα ηλιοβασίλεμα… μια τρυφερή ματιά… αφορμή για τις πρώτες φωτογραφίες μου.Από εκείνη τη στιγμή η μαγεία της φωτογραφίας έγινε κομμάτι του εαυτού μου και από τότε … γράφω με το «φως» (φωτογραφίζω) , την ιστορία της παρέας , της οικογένειάς μου , την δικιά σας ιστορία.Η φωτογραφία για μένα δεν είναι μόνο η δουλειά μου , ειναι το χόμπυ μου , είναι το πάθος μου.Είμαι πολύ τυχερός που επέλεξα να ασχοληθώ μόνο με το είδος της φωτογραφίας που έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ναι…αυτό το είδος της φωτογραφίας είναι τέχνη ! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό για μένα , από το να δημιουργώ εικόνες πλημμυρισμένες από συναισθήματα μέσα από την δική μου ματιά.Κι αν μετά από καιρό οι εικόνες αυτές , σας γυρίζουν σ’ένα όμορφο ταξίδι πίσω στον χρόνο και ξεφύγει ένα δάκρυ , τότε κατάφερα να τίς κρατήσω ζωντανές για πάντα !!!

Τζένη
Είναι πάντα δύσκολο να γράφεις για τον εαυτό σου. Για μένα το μόνο σίγουρο είναι πώς η αγάπη που έχω για την φωτογραφία ωφείλεται στο γονίδιο του πατέρα μου. Απο πολύ μικρή ηλικία άρχισα να αποτυπώνω τις οικογενειακές μας στιγμές ασταμάτητα . Το 2007 έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά κλικ στο Φωτογραφείο μας. Απο τότε άρχισε ένα όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας ! Ενας κόσμος γεμάτος χρώματα , συναισθήματα , ανεξίτηλες στιγμές . Πλέον δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για μένα απο το να μαγέψω και να κρατήσω την στιγμή για πάντα με ένα «κλικ’ αναλοίωτη στον χρόνο ! Μια αξέχαστη στιγμή… ένα χαμόγελο… ένα τρυφερό χάδι… ένα παιδικό κλάμα …

 • Studio - Atelier

  Μοντέρνο περιβάλλον , σύγχρονη αισθητική με προσωπικό γούστο ...σαν δεύτερο σπίτι μας . Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας αλλά και του μικρού σας αστεριού !!!

 • Κατάστημα

  Σ'έναν όμορφο χώρο εξυπηρέτησης πελατών καλύπτουμε κάθε φωτογραφική υπηρεσία όπως εκτυπώσεις , ψηφιακές επεξεργασίες αλλά και διάθεση ποικιλίας κορνιζών, άλμπουμς και ιδιαίτερων δώρων !!!

 • Οι Συνεργάτες

  Η φωτογράφιση και η βιντεολήψη Γάμου ή Βαπτισης είναι μια υπόθεση για ειδικούς. Εμπιστευθείτε την αισθητική άποψη και την εμπειρία της ομάδας μας που θα αναλάβει να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές σας !!!

 • Φωτογραφία

  Χρησιμοποιόντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις φωτογραφικές μηχανές δημιουργούμε μοναδικές εικόνες από χρώματα , φυσικότητα και ζωντάνια !

 • Εικονοληψία

  Εικόνα και ήχος , δημιουργικό μοντάζ σε συνδιασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας , δίνουν ένα μοναδικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα στη δουλειά μας !

 • Story Telling Albums

  Ψηφιακά χειροποίητα άλμπουμς μελετημένα και σχεδιασμένα για να ταιριάζουν αποκλειστικά σε σας , κάνοντάς τα ξεχωριστά και διαχρονικά !